A férfiak egyik rémálma, és elviselhetetlen problémái közé tartozik, a hiszti, és a vele járó átok mondat, „Mi a baj kicsim?” „SEMMI”. Ne ijedjetek meg Ádám leszármazottjai! Nem olyan drasztikus a dolog, csak egy meg kell látni a hátul megbúvó problémát, és pár megelőző lépést kell tenni.

Több oka is van, ha álmaid párja hisztis. Egy élet is kevés lenne elmagyarázni, hogy mi nők, min tudunk annyit idegeskedni, és mik azok a mondatok, tettek, amin felkapjuk a vizet. Megpróbálom már példán keresztül bemutatni az általánosságokat. Az alapnak kikiáltott hisztis faktorokat.

Az első, és fontos momentum, a rettegett piros napos ünnepek. Nah akkor szinte mindenki hisztis! Ha nem is mondja a barátnőd, hogy éppen „ünnepel”, azért mégis észre lehet venni, hogy nem a megszokott „estélyi” ruhájában van. Ha a szexis, csipkés fehérneműt, felváltja a mackó nacis, hosszú pulcsis pizsama. Ez egy elég konkrét jel. Vagy ha álmaid asszony nem szeretne veled aludni, akkor nem kell erőltetni, mert lehet, hogy csak meg akar kímélni az egész éjszakás forgolódástól.

A hölgyek „ünneplés” közepette sokkal érzékenyebbek, nem csak testileg, hanem érzelmileg is. Testileg kifejezés alatt, nem csak azt értem, hogy kívánatosabbak, hanem a bőrük sokkal érzékenyebb, mint általában. Ilyenkor érdemes kedveskedni, egy kellemes masszázzsal. Be lehet vetni ilyenkor, egy lágy illatú masszázs olajat is. Mondjuk levendulát, vagy jázmint, mert az nyugtatja az idegeket. A lényeg a kedveskedés, és a kényeztetés. Ezzel a kis figyelmességgel, belopod maga a szívébe. Ha előtte megveszed neki a kedvenc csokiját, akkor odáig lesz érted, és csillapodik a hiszti szint.

Persze a hiszti faktortól függően kell mérni, a figyelmesség mértékét. Ha nagyon hisztis, akkor egy vacsora, egy kellemes mozi, és a masszázs is, olykor kevésnek bizonyul, mert köztünk is élnek „hisztiszörnyek”, akiknek semmi sem jó. Ilyenkor jön az én tervem a barátnőimmel szemben, hogy vagy viselkedsz, és nem nyüsszögsz, hogy neked milyen rossz, vagy nem találkozunk egy hétig. EZT a taktikát nagyon meg kell gondolni, mert nem biztos, hogy feltétlenül, jól reagál a páciens a hallottakra. Ha semmi sem használ, és már üvöltöznétek oldalbordáitokkal, akkor használjátok. Hát ha észre veszi magát.

A másik tipikus hiszti faktor, ha „Nincs egy rongyom, amit felvehetnék!” Mindig elkéstek a megbeszélt találkozóról? Utána meg szabadkoztok miatta? Megoldás egy kedves, ám célra vezető mondat. „Kicsim, húzd fel az „X” famert/szoknyát az „Y”-on felsővel. Ha nem lennék szerelmes beléd, most tuti beléd szeretnék! Ezekben vagy a legdögösebb!

A mondat lényege, hogy három fontos érzelem van eldugva benne. A határozottság, hogy te tudod, hogy mit akarsz, jelen esetben, hogy mit vegyen fel. Az erotika, hogy meggyőződ, amit amúgy sem kellene, hogy milyen jól néz ki. És végül az érzelem, hogy szereted, és újra belebolondulnál, ha ezt a ruhát venné fel. 10-ből 9 nő, a partnere által választott ruhát veszi fel. Van, aki meg tovább hisztizik. Arra meg rá kell csukni az ajtót, és ott kell hagyni… kulturáltan. Vannak menthetetlen egyedek. Ez a „genetika”. Ez ellen semmi orvosság sincs. Csak a xanax, de az is csak receptre kapható. Úgyhogy, maradj inkább a sörnél, az jobban csúszik.

Remélem a két példán keresztül bemutatott hiszti megoldásokat, tudjátok majd hasznosítani a párkapcsolataitokban. Bár én remélem, hogy mi nők előbb észrevesszük, hogy hisztizünk, mint hogy felhívnák rá a figyelmünket. Hölgyeim és uraim, türelmet mindenkinek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://misstezis.blog.hu/api/trackback/id/tr53388317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása